Συμβουλευτική από ειδικούς

10

Ο Ναυτίλος συνεργάζεται σε τακτική βάση με ειδικούς στην παιδιατρική, παιδοψυχολογία και λογοθεραπεία διασφαλίζοντας την εξέλιξη και ανάπτυξη των παιδιών.

Παρακολούθηση από παιδίατρο
Η υγεία των παιδιών είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Ο Ναυτίλος συνεργάζεται σε τακτική βάση με παιδίατρο, οδοντίατρο και διατροφολόγους, οι οποίοι παρακολουθούν και αξιολογούν τα παιδιά, διασφαλίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο την ψυχοσωματική τους εξέλιξη και ανάπτυξη. Οι γονείς ενημερώνονται άμεσα και έχουν πλήρη εικόνα για την υγεία των παιδιών τους.

Παιδοψυχολόγος
Ο Ναυτίλος συνεργάζεται σε τακτική βάση με παιδοψυχολόγο ο οποίος παρακολουθεί σε διάφορες δραστηριότητες τα παιδιά και συζητά με τους γονείς για τα τυχόν προβλήματα. Ο ρόλος του είναι κυρίαρχα συμβουλευτικός, δίνοντας χρήσιμες οδηγίες σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

Λογοθεραπεία
Ο άνθρωπος μέσω του προφορικού λόγου αισθάνεται δυνατός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Στο Ναυτίλο δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ομιλία των παιδιών πραγματοποιώντας συνεχείς ανιχνευτικούς και προληπτικούς ελέγχους με τη συνεργασία έμπειρης λογοθεραπεύτριας, η οποία αξιολογεί, ενημερώνει και συμβουλεύει τους γονείς για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων προβλημάτων.

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε...

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στους χώρους
μας και να απαντήσουμε οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτησή σας!

    Συνεχίζοντας την περιήγηση στο nautiluspatras.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies και την Πολιτική Απορρήτου